Feriefonde til kamp mod 4 års reglen

Feriefond feriehus, luft/luft varmepumpe

Feriefond feriehus optimeres for løfte udlejning og driftsøkonomi

Stadig flere feriefonde får øjnene op for, at bekæmpe 4 års-reglen*  uden at gå på kompromis med komforten.
Dette gøres ved at optimere på energiforbruget med en varmepumpe og/eller begynde at opkræve for faktisk elforbrug i husene – sidstnævnte er en metode som ofte tidligere har været undgået, da det har været forbundet med en del ekstra administration.

Med Dansk Sommerhus Tekniks fjernaflæsningsløsning med fuld integration til flere bookingsystemer**, kører aflæsningen helt uden ekstra arbejde for adminsitrationen – systemet aflæser selv elforbruget og sender lejeren en opkrævning på den forbrugte el i lejeperioden.

* 4 års-reglen: Et feriefond-hus må ikke have underskud på driften i 4 på hinanden følgende år. Investering i varmepumpe og fjernaflæsning belaster ikke husets drifts, da det kan henføres som en forbedring. Udover at forbedringen kan give det nødvendige løft i husets driftsøkonomi, kan forbedringen også benyttes til at dokumentere at der er gjort tiltag mod en haltende driftsøkonomi, hvilket som oftest kan bruges til at “købe” sig ekstra tid til, at få driftsøkonomien ret køl igen, med flere udlejninger og bedre økonomi i den enkelte udlejning, grundet opkrævning for elforbruget.

** Fuld integration med bookingsystemet:

  • Bookhus – i drift
  • Contool – i drift
  • Ved andre bookingsystemer: Kontakt os så går vi gerne i dialog med din udbyder.
Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.